Acceptar pagaments des de l’ordinador amb Cites Square

Cites Square et permet optimitzar el procés de pagament, ja que pots acceptar pagaments des de l’ordinador. Accepta pagaments en persona o per telèfon, en funció de les preferències del client.

Cites Square et permet introduir manualment targetes de crèdit o dèbit, o bé fes un càrrec a una targeta desada per poder acceptar pagaments directament des de l’ordinador.

Configura el processament dels pagaments i comença a acceptar pagaments en qüestió de minuts. Això t’ajudarà a mantenir totes les reserves, pagaments i informes en un sol lloc.

Configura pagaments en línia

Per acceptar pagaments des de l’ordinador mitjançant Cites Square:

1. Ves a Calendari al Tauler de control de Cites Square.

2. Selecciona la cita que vols cobrar i obre’n els detalls.

3. Fes clic a Accepta un pagament.

4. A Mètode de pagament, selecciona Introdueix la targeta manualment, Targeta regal o Registra pagaments en efectiu, xecs o qualsevol altre pagament i segueix les indicacions per completar la venda.

5. Fes clic a Càrrec a la targeta o Registra el pagament.

Nota: si modifiques una cita abans d’acceptar el pagament en línia corresponent, assegura’t de fer clic a Desa abans d’acceptar-lo.

Consulta els articles següents per obtenir més informació sobre com es poden acceptar pagaments amb Cites Square: