Genera SKU automàticament amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles que generin SKU d’articles automàticament i que tinguin una subscripció gratuïta als plans Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats i la configuració de l’equip amb Square per a comerços.

Informació sobre les SKU

Una SKU és un número d’identificació intern que inclou una sèrie única de lletres i números. També es coneix com a número SKU o codi de producte. Els negocis assignen números SKU als articles per identificar-los al punt de venda i el sistema de gestió de l’inventari. Normalment, també apareixen a l’etiqueta de l’article o del preu, o bé a la descripció del producte a la botiga virtual.

Des del Tauler de control de Square pots crear automàticament SKU per als articles que creïs o generar-les per a aquells que no en tinguin una.

A més, des del Tauler de control de Square i l’aplicació de TPV de Square per a comerços també pots crear articles amb SKU generades automàticament.

Abans de començar

Per generar SKU automàticament, has de tenir accés al Tauler de control de Square. Per crear articles nous amb SKU generades automàticament, necessites accedir al Tauler de control de Square o l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Les SKU no són diferents dels GTIN. No hi ha cap funció disponible per generar automàticament els GTIN per a les variants d’article. Com que són els fabricants de productes els qui estableixen els GTIN, Square per a comerços no n’admet la generació automàtica.

Pas 1: activa l’opció per generar SKU automàticament

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles.

2. Fes clic a Configuració > Inventari.

3. Activa l’opció Genera SKU automàticament.

En crear articles nous o afegir opcions i variants als que ja hagis creat, es generaran SKU automàticament.

Si el dispositiu no té connexió o aquesta és inestable, les SKU no es generaran automàticament i el botó Genera SKU no apareixerà, encara que la configuració estigui activada.

Pas 2: genera SKU per als productes que no en tenen una

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.

2. Fes clic al menú desplegable Accions i selecciona Genera les SKU. És possible que durant uns minuts tinguis un accés limitat a la col·lecció d’articles mentre l’actualització estigui en curs.

3. Fes clic a Genera les SKU per confirmar que vols generar-les automàticament per a tots els articles que no en tinguin una.

4. S’assignarà una SKU única a totes les variants d’articles que no en tinguin una. Si totes les variants ja en tenen una, apareixerà una finestra emergent per confirmar que no se n’han de generar més.

5. Si escau, fes clic a Fet.

Imprimeix etiquetes per generar les SKU que falten

També pots generar SKU automàticament en crear etiquetes de codis de barres.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Fes clic al menú desplegable Accions i selecciona Imprimeix les etiquetes.
  3. A la pantalla Crea les etiquetes, fes clic a Afegeix un article i selecciona el que vulguis, o bé a Selecciona diversos articles per triar-ne més d’un.
  4. Un cop fet, fes clic a Crea les etiquetes.
  5. Si hi ha cap variant sense SKU, se’t mostrarà una finestra emergent amb dues opcions: Continua sense SKU o Genera les SKU. Fes clic a Genera les SKU per generar-les automàticament per a les variants que no en tinguin cap.
  6. A continuació, tria Imprimeix les etiquetes o Descarrega el PDF.

Pas 3: crea articles amb SKU generades automàticament

Pots fer-ho des del Tauler de control de Square, l’aplicació de TPV de Square per a comerços, l’Square Register i l’Square Terminal.

Si elimines un article, l’SKU generada automàticament no es tornarà a assignar a cap article nou que es creï, encara que se suprimeixin les variants d’article amb les quals estaven associades.

Des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Fes clic a Crea un article.
  3. Consulta l’SKU generada automàticament a Variants.
  4. Fes clic a Desa.

Des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços en un dispositiu iOS (inclòs l’Square Stand connectat), l’Square Register o l’Square Terminal.
  2. Toca ≡ Més > Articles > Tots els articles.
  3. Toca Crea un article.
  4. Consulta l’SKU generada automàticament a Preu i inventari.
  5. Toca Desa.