Inici>Articles i inventari

Crea articles amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles amb una subscripció als plans Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats i la configuració de l’equip amb Square per a comerços.

Informació sobre com crear articles

Els articles són els productes que vens i que formen la teva col·lecció. Amb els plans Gratuït, Plus i Prèmium de Square per a comerços pots crear articles manualment i vendre’ls.

Tens tres opcions per crear-los:

• Des de la col·lecció d’articles al Tauler de control de Square

• Des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços en un dispositiu iOS

• Des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços a l’Square Register i l’Square Terminal

Abans de començar

Per crear articles, has d’accedir al Tauler de control de Square o l’aplicació de TPV de Square per a comerços des d’un dispositiu iOS, l’Square Register o l’Square Terminal.

Si vols estalviar temps, configura els impostos abans de començar a crear la col·lecció d’articles. Consulta més informació sobre com Crea i gestiona la configuració dels impostos sobre la venda.

Les variants de cost unitari predeterminades i del proveïdor en els articles només estan disponibles amb el pla Plus de Square per a comerços.

Crea un article

Pots crear articles manualment des del Tauler de control de Square o l’aplicació de TPV de Square per a comerços.