Inici>Configuració del web i d’ecommerce

Preferències del web per a Vendes en línia Square

Vendes en línia Square ofereix una sèrie d’opcions relatives al disseny, la funció i la visibilitat del web, com ara el títol i la icona del web, la protecció amb contrasenya i unes quantes coses més.

Nota: aquestes preferències són diferents de la Configuració de Vendes en línia Square i de les preferències dels articles.

Ves a Preferències del web de Vendes en línia Square

Per accedir a aquestes opcions, ves a la Vista general de Vendes en línia Square del Tauler de control i selecciona Web > Preferències del web.

Títol del web

Fa referència al nom que es mostra a les pestanyes del navegador i a la icona del web a l’aplicació. També es pot mostrar al web en comptes del logotip. Normalment, el nom del negoci o la marca solen ser un bon títol.

Per modificar el títol del web, selecciona Canvia el títol del web. També pots obrir el menú del selector de webs a Vista general i seleccionar ••• > Canvia el títol del web a sota del web que vulguis actualitzar. Pots obtenir més informació sobre com gestionar diversos llocs web des del menú del selector de webs.

Nota: per fer servir el logotip a la capçalera i al peu de pàgina del web en comptes del títol, obre l’editor de webs. Consulta més informació sobre com afegir un logotip al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Icona del web

Nota: per poder personalitzar la icona del web, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Per facilitar l’accés al web de Vendes en línia Square, pots permetre que els clients s’afegeixin una icona del web amb la marca directament al telèfon i que sembli la icona d’una aplicació. La icona de l’aplicació del web agilitza l’accés ràpid al web, ja que el client no ha d’introduir cada vegada l’URL al navegador. Consulta més informació sobre com configurar una icona del lloc web de l’aplicació.

Consentiment de galetes

Per complir la legislació en matèria de privacitat de les dades dels consumidors, pots afegir un bàner de galetes al web de dues maneres diferents. Aquí trobaràs més informació sobre com Afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb Cookiebot i com afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb un codi de tercers.

Codi QR del web

Pots fer servir un codi QR per al web de Vendes en línia Square que porti els clients directament a la pàgina d’inici. Podràs imprimir-lo per incloure’l a les comandes de recollida, al taulell on es fa el pagament o a qualsevol altre lloc on creguis que pot ser útil. Perquè el codi QR funcioni, assegura’t que el web estigui publicat. Per començar, selecciona Gestiona el codi QR.

Nota: si necessites codis QR diferents per a diverses àrees de comandes (com ara per a taules, comensals, places d’aparcament, etc.), pots fer servir les comandes amb codi QR amb Vendes en línia Square. Els clients fan servir els dispositius mòbils per escanejar un codi QR des de qualsevol lloc per fer una comanda amb el telèfon sense haver de tocar cap carta física. Consulta més informació com configurar les Comandes amb codi QR.

Icona de web

Nota: per poder personalitzar la icona de web, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Pots pujar una icona personalitzada (coneguda com a icona de web) perquè es mostri a la pestanya del navegador. Pot ser el logotip del negoci o alguna altra imatge que et representi a tu, al teu negoci o a l’organització. Consulta més informació sobre com pujar una icona de web personalitzada al web de Vendes en línia Square.

Protecció amb contrasenya

Nota: si vols protegir el web amb contrasenya, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Activa la protecció amb contrasenya per al web per restringir què se’n mostra a un nombre determinat de persones. Consulta més informació sobre com fer servir la protecció amb contrasenya per al web de Vendes en línia Square.

Retira la publicació del web

Fes servir aquesta opció si vols que el web deixi d’estar online temporalment. Per tornar a publicar-lo en qualsevol moment, selecciona Publica a l’editor de webs. Aquí trobaràs més informació sobre com publicar el web.

Restableix al valor predeterminat

És possible que, en algun moment mentre estiguis modificant el web de Vendes en línia Square, vulguis tornar a començar des de zero. Si selecciones el botó Restableix al valor predeterminat, retiraràs la publicació del web i el restabliràs a l’estat que tenia abans de modificar-lo o pujar-hi contingut. Els articles que tinguis al catàleg no es modificaran.

Nota: ves amb compte si fas servir aquesta opció, ja que no es pot desfer. No tenim manera de recuperar una versió o estat de publicació anterior d’un web.

Quan vulguis tornar a afegir-hi contingut, ho pots fer des de l’editor de webs. Aquí t’expliquem com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.