Migra l’aplicació de Square KDS d’iOS a Android

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de restaurants que facin servir Square KDS als iPad com a pantalla per a la cuina. L’aplicació de Square KDS per a iOS s’està quedant obsoleta. Podràs continuar fent-la servir fins al juny del 2025, però ja no es podrà actualitzar ni descarregar de l’App Store.

Quant a l’eliminació de l’aplicació de Square KDS per a iOS

L’aplicació de Square KDS per a iOS deixarà d’estar disponible. Per tant, hauràs de migrar el software i canviar de dispositiu perquè l’equip continuï tenint accés al sistema digital de comandes per a la cuina. En cas de no fer-ho, el restaurant podria perdre l’accés al servei mentre el fa servir per preparar les comandes. Consulta més informació sobre aquest canvi i com preparar-te a la Comunitat Square.

Pots migrar l’aplicació de Square KDS d’iOS a Android. En fer-ho, podràs accedir a funcions com ara enviar les comandes a les àrees corresponents per personalitzar el procés i filtrar-les perquè apareguin a pantalles específiques en funció de les categories dels articles o les opcions del servei seleccionades.

També pots unir-te a la Comunitat de Square KDS beta per provar funcions noves, com ara les següents:

• Triar la mida de la lletra i el disseny de les comandes impreses de la pantalla de Square KDS.

• Assignar colors als diferents tipus de tramitació als comprovants de les comandes per escanejar-los millor a la pantalla.

• Marcar comandes en una única estació amb una àrea de comandes a la vegada, en lloc de totes alhora.

Canvia a un dispositiu Android per continuar fent servir Square KDS

Si vols accedir a funcions noves i posar-te en contacte amb altres negocis, canvia a la versió per a Android de Square KDS. A més d’oferir les mateixes funcions que l’aplicació per a Apple, totes aquelles que es creïn a partir d’ara per a Square KDS només estaran disponibles per a Android.

Passos següents

Si vols saber quins dispositius Android compatibles trobaràs a la Botiga de Square, consulta aquest article del Cente d’ajuda: Comença amb Square KDS a Android.