Connecta una impressora d’etiquetes de codis de barres amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear i configurar dispositius que vulguin connectar una impressora d’etiquetes de codis de barres i tinguin una subscripció al pla Plus o Prèmium de Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats dels empleats i la configuració de l’equip amb Square per a comerços.

Informació sobre les impressores de codis de barres

Amb els plans Plus o Prèmium de Square per a comerços, pots connectar una impressora d’etiquetes de codis de barres per crear i imprimir les teves pròpies etiquetes.

Tens tres opcions:

• Dispositiu iOS amb l’Square Stand connectat

• Square Register

• Tauler de control de Square

Abans de començar

Per connectar una impressora de codis de barres, has de tenir-ne una compatible i accedir al Tauler de control de Square, l’aplicació de TPV de Square per a comerços en un dispositiu iOS (amb l’Square Stand connectat) o l’Square Register Compara les impressores de codis de barres i les mides de les etiquetes amb Square per a comerços. També necessites Configura els perfils d’impressora.

Pas 1: connecta una impressora de codis de barres

És possible que el dispositiu detecti automàticament la impressora quan la connectis mitjançant una xarxa wifi, Bluetooth, Ethernet o USB. En cas contrari, connecta-la manualment.

Per comprovar si la impressora s’ha connectat automàticament:

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

2. Toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores.

3. La impressora apareixerà com a connectada, però sense configurar.

Si vols imprimir etiquetes per Bluetooth, pots fer servir una impressora Bluetooth o bé comprar una que no tingui aquesta funció a la Botiga de Square i connectar-hi un adaptador Bluetooth compatible.

Necessitaràs un mòdul sense fil, que pots comprar i afegir per separat. Si la impressora ja té configurada la connexió sense fil, segueix les instruccions per activar el mode d’aparellament i connectar-la al dispositiu iOS tal com faries amb qualsevol altre accessori Bluetooth. Un cop fet, l’aplicació de TPV de Square per a comerços la reconeixerà automàticament.

Per connectar una impressora manualment:

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

2. Toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores.

3. Toca Connecta la impressora i posa-li un nom.

4. Toca Selecciona una impressora i tria’n un tipus:

• Connecta a una impressora Bluetooth

• Connecta a una impressora AirPrint

• Configuració avançada de la impressora

5. Segueix les instruccions de la pantalla en funció del tipus d’impressora que hagis seleccionat.

6. Toca Desa.

Pas 2: configura una impressora de codis de barres

Un cop connectada la impressora, pots configurar-la en un dispositiu iOS, l’Square Register o el Tauler de control de Square.

Dispositiu iOS amb un Square Stand connectat

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.
  2. Toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores.
  3. Toca Perfils.
  4. Toca Crea un perfil per crear un perfil d’impressió nou i introdueix-ne el nom.
    • Toca Assigna per assignar un perfil existent a la impressora.
  5. Toca Etiquetes de codis de barres.
  6. Activa l’opció Fes servir aquesta impressora per a etiquetes de codis de barres.
  7. Toca la fletxa enrere i, a continuació, Desa.

Square Register

1. Inicia la sessió a l’aplicació de TPV de Square per a comerços a l’Square Register.
  2. Toca ≡ Més > Configuració > Hardware > Impressores.
  3. Toca Perfils.
  4. Toca Crea un perfil per crear un perfil d’impressió nou i introdueix-ne el nom.
    • Toca Assigna per assignar un perfil existent a la impressora.
  5. Toca Etiquetes de codis de barres.
  6. Activa l’opció Fes servir aquesta impressora per a etiquetes de codis de barres.
  7. Toca la fletxa enrere i, a continuació, Desa.

Tauler de control de Square

Segueix les instruccions del fabricant per connectar la impressora a l’ordinador que fas servir per accedir al Tauler de control de Square.

Connecta impressores Zebra:

Connecta impressores DYMO:

Configuració recomanada de la impressora

Tot i que les condicions poden variar en funció de l’ordinador i el navegador, a continuació trobaràs informació general per configurar una impressora de codis de barres al Tauler de control de Square.

Configuració de la impressora

Ajust Què fer
Impressora Al Tauler de control de Square, selecciona la impressora que vulguis configurar des del menú desplegable del quadre de diàleg d’impressió. Al TPV Square, ves a Configuració > Hardware > Impressores i configura el dispositiu.
Quadre de diàleg del sistema Si tens problemes per ajustar les etiquetes o amb la definició dels codis de barres, prova de fer servir el quadre de diàleg del sistema i no el del navegador.
Mida del paper Assegura’t de triar la mida correcta. Per exemple, si fas servir etiquetes de 2 cm x 4 cm, tria aquesta opció abans d’imprimir-les.
Resolució d’impressió La resolució predeterminada és de 300 ppp. Si el lector de codis de barres no pot escanejar l’etiqueta impresa, ajusta’n la resolució a 300 x 600 ppp.
Controladors Assegura’t d’haver descarregat els controladors de la impressora i que aquesta sigui compatible. Consulta la llista de controladors de Zebra i la llista de controladors de DYMO.
SKU Les SKU han de tenir menys de 80 caràcters.