Inici>Components

Compara l’Square Register, l’Square Terminal i l’Square Stand

A més de l’Square Reader, oferim tres dispositius TPV de taulell: l’Square Register, l’Square Terminal i l’Square Stand.

Informació important sobre els nostres dispositius de taulell:

• No estan associats a cap compte bancari ni de TPV Square en particular.

• Es poden fer servir amb diversos comptes o punts de venda de Square.

• No emmagatzemen cap informació específica del titular del compte o del comprador. Si et roben un dispositiu o el perds, la informació del compte romandrà protegida als nostres servidors.

Square Register

L’Square Register és un sistema tot en un creat íntegrament per Square i que no necessita cap altre dispositiu, com ara un iPad o una tauleta. El hardware i el software estan dissenyats per funcionar conjuntament.

• Pantalla per al client: l’Square Register disposa d’una pantalla integrada o extraïble on els clients poden consultar les seves comandes en temps real. En separar la pantalla del suport, es redueix el contacte per garantir la seguretat dels empleats.

• Opcions de xarxa: l’Square Register es pot connectar mitjançant Ethernet o wifi, però si fas servir l’Square Stand amb l’iPad, només podràs connectar-lo per wifi.

• Pagaments més ràpids: gràcies a una pantalla més gran i a una altra amb pagaments integrats per als clients, no només agilitzaràs les transaccions EMV, sinó també les cues.

• Més seguretat: el software està dissenyat per gestionar el negoci sense necessitat d’abandonar l’entorn de Square i, per tant, no et permetrà accedir a webs o aplicacions de tercers.

• Opció d’afegir més accessoris: l’Square Register disposa de més ports USB al hub (cinc, dos més que l’Square Stand) i és compatible amb teclats USB i Ethernet.

Square Terminal

Square Terminal

L’Square Terminal és un sistema tot en un, creat íntegrament per Square i que no necessita cap altre dispositiu. Accepta tots els tipus de pagaments i imprimeix rebuts amb un únic dispositiu compacte.

• Opcions del TPV: l’Square Terminal funciona amb el TPV Square, el TPV de Square per a comerços, el TPV mòbil de Square per a restaurants i Cites Square perquè puguis acceptar pagaments i imprimir rebuts des d’un únic dispositiu compacte.

• Integració completa: si vols simplificar els pagaments en persona, pots configurar una segona pantalla per als clients quan connecta l’Square Terminal a un iPad, tauleta o telèfon compatible. També pots connectar l’Square Terminal amb Terminal virtual a l’ordinador de taula o portàtil per als pagaments en persona i en remot.

• Processament ràpid: l’Square Terminal pot processar les targetes amb xip en només dos segons per agilitzar les cues i no perdre mai cap venda.

• Resistent i sòlid: podràs cobrar als clients sense preocupacions, ja que la seva estructura és sòlida i resistent, amb materials com ara vidre reforçat de Gorilla Glass.

• Més seguretat: el software està dissenyat per gestionar el negoci sense necessitat d’abandonar l’entorn de Square i, per tant, no et permetrà accedir a webs o aplicacions de tercers.

• Bateria potent: evita embolics amb els cables i oblida’t de carregar la bateria, ja que està dissenyada per durar tot el dia.

• Opcions de xarxa: l’Square Terminal es pot connectar mitjançant Ethernet o wifi, però si fas servir un altre dispositiu compatible, com ara un iPhone, un iPad o un telèfon o tauleta Android, només el podràs connectar per wifi.

• Més seguretat: el software està dissenyat per gestionar el negoci sense necessitat d’abandonar l’entorn de Square i, per tant, no et permetrà accedir a webs o aplicacions de tercers.

Tingues en compte que, ara per ara, l’Square Terminal no és compatible amb accessoris Bluetooth.

Disponible en botigues
Pots comprar l’Square Terminal en qualsevol dels nostres comerços associats.

Square Stand

Square Stand és un TPV per a iPad amb pagaments integrats que no necessita lectors i permet als clients pagar de manera senzilla.

• Fes servir el teu dispositiu: si ja tens un iPad compatible, pots comprar només l’Square Stand. Si no en tens un, pots comprar-lo amb l’Square Stand.

• Gestió de la bateria: endolla l’Square Stand a una presa de corrent per acceptar pagaments mentre carregues l’iPad. Si no tens una presa a mà, l’Square Stand (2a generació, v2) incorpora un mode nou que et permet continuar processant pagaments fent servir la bateria de l’iPad com a font d’alimentació perquè no tinguis problemes amb la disposició del TPV.

• Pantalla per al client: l’Square Stand gira 180 graus, de manera que podràs dirigir la pantalla de l’iPad al client perquè revisi la comanda, pagui i seleccioni si vol deixar propina i quin tipus de rebut vol.

• Opcions de xarxa: l’Square Stand s’ha de connectar mitjançant wifi o les dades mòbils de l’iPad.

• Pagaments més ràpids: l’Square Stand ofereix una solució de pagament completament integrada, amb un lector de targetes amb xip EMV i la tecnologia necessària per acceptar pagaments sense contacte NFC, com ara targetes sense contacte o amb xip i PIN, Apple Pay i Google Pay.

• Accessoris: l’Square Stand inclou un hub USB on pots conectar accesorios de hardware con Square Stand fàcilment, com ara una caixa d’efectiu, una impressora o un lector de codis de barres. També pots connectar-hi impressores i lectors Bluetooth fent servir l’iPad, així com impressores de xarxa (Ethernet) per wifi.

• Aplicacions de tercers: com que és un TPV per a iPad, a part de les aplicacions de Square, també en pots fer servir d’altres.

Aplicacions de Square

Square Register Square Terminal Square Stand
TPV Square
Square per a comerços
Cites Square
Vendes en línia Square No
Pla Gratuït de Square per a restaurants
Pla Plus de Square per a restaurants