Crea articles escanejant els codis de barres amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos per crear articles que ho facin escanejant codis de barres amb una subscripció als plans Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a comerços. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats i la configuració de l’equip amb Square per a comerços.

Informació sobre com crear articles amb un GTIN

El número global d’article comercial (GTIN) és una referència que serveix per identificar articles i productes a la cadena de subministrament. Aquest terme es fa servir per descriure diverses famílies de números d’identificació dels productes.

Des del Tauler de control de Square i l’aplicació de TPV de Square per a comerços pots crear automàticament un article escanejant-ne el GTIN amb un lector de codis de barres compatible o la càmera del dispositiu iOS.

Abans de començar

Per crear articles escanejant-ne els codis de barres, has de tenir accés al Tauler de control de Square o l’aplicació de TPV de Square per a comerços. També necessites un lector de codis de barres compatible o un dispositiu iOS amb càmera connectat a l’aplicació.

Dona una ullada als lectors de codis de barres compatibles amb el hardware de Square i consulta més informació sobre com connecta un lector de codis de barres a Square.

Per evitar duplicacions, rebràs una notificació si el GTIN de l’article que estàs creant ja consta a la col·lecció.

Crea un article escanejant-ne el codi de barres

Pots crear articles fàcilment escanejant un UPC o GTIN des del Tauler de control de Square i l’aplicació de TPV de Square per a comerços en un dispositiu iOS, l’Square Terminal o l’Square Register.

Des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Articles > Col·lecció d’articles.
  2. Fes clic a Crea un article.
  3. A la secció Informació, fes clic a Crea automàticament.
  4. Escaneja el GTIN associat a l’article que vols crear mitjançant un lector de codis de barres compatible o la càmera integrada del dispositiu. També pots cercar pel nom o pel número de codi de barres.
  5. Selecciona l’article.
  6. Per afegir variants, desplaça’t fins a la secció Variants i fes clic a Afegeix.
  7. Fes clic a Crea automàticament.
  8. Escaneja o cerca variants, o selecciona’n una de la llista de variants suggerides.
  9. Fes clic a l’opció Crea i afegeix-ne una altra o a Fet.
  10. Fes clic a Desa.

Des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços.
  2. Toca ≡ Més > Articles > Tots els articles.
  3. Toca Crea un article.
  4. Toca Crea automàticament i escaneja un codi de barres mitjançant un lector compatible o la càmera integrada del dispositiu. També pots tocar Cerca per trobar articles pel nom o pel GTIN.
  5. Selecciona l’article a la pantalla Crea automàticament.
  6. Per afegir variants, desplaça’t cap avall i fes clic a Afegeix variants.
  7. Selecciona el text gris a sota d’Existències disponibles per escanejar o cercar una variant.
  8. Selecciona la variant.
  9. Toca Fet.
  10. Toca Desa.

Durant el procés de creació d’articles a l’aplicació de TPV de Square per a comerços, també apareixeran suggeriments de descripcions (destacades en verd) que aporten idees per al nom de la categoria, així com paraules o frases que podràs afegir a la descripció de l’article.