Inici

Configura Square KDS i Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin fer servir Square per a comerços juntament amb Square KDS (sistema digital de comandes per a la cuina).

Informació sobre el TPV de Square per a comerços i Square KDS

Pots connectar Square KDS al TPV de Square per a comerços per accedir a les funcions que necessites per gestionar el negoci i portar la cuina. És una opció molt pràctica per als comerços que venen menjar preparat, com ara negocis d’alimentació que ofereixen plats precuinats o llibreries amb cafeteria.

Què necessites

Per començar, necessitaràs una subscripció de Square per a comerços i una Subscripció a Square KDS actives, així com una tauleta Android compatible per obrir Square KDS, a més del TPV principal amb l’aplicació de Square per a comerços. Assegura’t d’actualitzar el software del dispositiu en tots els dispositius abans de començar.

Configura Square KDS

Abans que res, consulta la Guia de Square KDS al Centre d’ajuda per preparar tot el que necessites. Hi trobaràs informació per seleccionar i configurar el hardware, iniciar-hi la sessió, crear estacions i configurar-ne la pantalla i el disseny. Un cop hagis configurat Square KDS, consulta les funcions específiques de Square per a comerços a continuació.

Funcions de Square KDS i Square per a comerços

Cistelles desades

Amb Square per a comerços, les cistelles desades funcionen com a comandes obertes. En afegir a la cistella articles que s’hagin de preparar a la cuina, es crearà una comanda a Square KDS. Si després s’hi afegeixen altres articles o es cobra el total de la cistella, s’enviarà la informació actualitzada a la cuina.

Si fas servir Square KDS amb Square per a comerços, algunes funcions de la cistella poden variar o no estar activades al TPV.

  • Un cop s’envia una cistella desada a Square KDS, no es poden modificar els detalls sobre la preparació de la comanda, ja que els camps corresponents es bloquejaran.
  • Per fer canvis en una comanda un cop s’ha desat i enviat a Square KDS, hauràs d’anul·lar l’article en qüestió i tornar-lo a afegir amb la informació correcta. No obstant això, podràs modificar-ne dades com ara el preu i els impostos.
  • Tot i que no es poden eliminar articles ni cistelles, sí que pots anul·lar-los. Així quedarà constància de les modificacions després d’enviar les comandes a Square KDS.
  • Aquests canvis s’aplicaran a totes les cistelles desades, encara que no incloguin articles per a cuina.

Articles anul·lats

Podràs eliminar un article o un càrrec del compte del client sense perdre aquesta informació. Per consultar els articles anul·lats, ves a Articles > Configuració > Marca com a cortesia i anul·la al Tauler de control en línia de Square.

Tipus de tramitació

En fer servir Square KDS amb Square per a comerços, les comandes només es poden servir a l’establiment o preparar-se per recollir, ja que no pots triar entre diverses opcions de servei a l’aplicació. El tipus de tramitació es mostrarà a la comanda de Square KDS. Consulta més informació sobre com configurar els tipus de tramitació amb Square per a comerços.

Gestió de dispositius

Per gestionar els dispositius des del Tauler de control de Square, selecciona Configuració de cuina. També pots configurar el perfil de dispositiu amb Square per a comerços.

Informes de rendiment de la cuina

A l’informe de rendiment de la cuina es mostrarà el nombre de comandes completades i el temps mitjà de tramitació de cada article i comanda, amb tota la informació organitzada per nom de dispositiu de Square KDS, punt de venda i període. Podràs consultar-lo a la pestanya Informes del Tauler de control de Square.

Articles relacionats

Consulta més informació sobre Square KDS als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?