Crea comandes amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis i empleats amb permisos d’inventari que vulguin crear o generar comandes per fer un seguiment dels proveïdors i de l’inventari. Aquesta funció està disponible amb el pla Plus de Square per a comerços. Consulta més informació sobre Personal Square i els permisos personalitzats.

Informació sobre com crear comandes

Amb una subscripció a Pla Plus de Square per a comerços, pots crear comandes per reposar productes, fer un seguiment dels proveïdors i rebre existències. Consulta més informació a la comparació de les funcions de l’aplicació de TPV Square i les dels plans Gratuït i Plus de Square per a comerços.

Abans de començar

Pots afegir un màxim de 500 articles a cada comanda.

Quan facis una comanda a un proveïdor, les variants que hagis triat i el cost de la compra s’associaran a aquest proveïdor. Els articles associats a un proveïdor es mostraran a la Pestanya Proveïdors de la col·lecció.

Crea comandes

Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Articles > Gestió de l’inventari > Comandes.
  2. Fes clic a Crea.
  3. Introdueix les dades de la comanda, com ara el nom del proveïdor, el punt de venda i la data prevista de l’entrega, i la informació sobre els articles.
  4. Fes clic a Crea o a Desa com a esborrany.
  5. Afegeix l’adreça electrònica del proveïdor i una nota opcional. Per consultar la comanda abans d’enviar-la, fes clic a Previsualitza el correu electrònic.
  6. Si vols una còpia de la comanda, selecciona Envia-me’n una còpia, Desa com a PDF o Desa com a CSV.
  7. Fes clic a Envia o Fet.

Aplicació de TPV de Square per a comerços en dispositius iOS

Pots crear, modificar i gestionar les comandes amb l’aplicació de TPV de Square per a comerços en dispositius iOS i amb l’Square Register. Per fer-ho:

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a comerços i toca ≡ Més > Inventari.
  2. Toca Comandes > Crea una comanda.
  3. Selecciona un proveïdor o toca Crea un proveïdor. Toca Continua.
  4. Fes servir la barra de cerca o un lector de codis de barres compatible per seleccionar els articles que hi vulguis incloure i toca Continua. Per mostrar només articles associats al proveïdor que t’interessa, activa el filtre corresponent.
  5. Afegeix les quantitats, un codi de proveïdor, un cost unitari i toca qualsevol altre camp que vulguis ajustar. Toca Continua.
  6. Revisa la informació de la comanda.
  7. Afegeix una data prevista, qualsevol impost aplicable i una nota opcional.
  8. Toca Crea, o bé selecciona Desa per modificar l’esborrany en un altre moment.

Un cop s’hagi creat la comanda, podràs enviar-te’n una còpia o fer-la arribar al proveïdor, També podràs afegir-hi una nota opcional.