Inici

Valoracions dels clients de Vendes online Square

Nota: per fer servir la funció de valoracions dels clients, has d’actualitzar el web de Vendes online Square.

Els clients poden deixar comentaris, fotos i valoracions de les seves compres en línia al teu web de Vendes online Square per aportar experiències reals sobre els productes. Aquestes valoracions són visibles per a la resta de clients, cosa que ajuda a donar confiança als possibles compradors i, per tant, augmentar les vendes online. També pots revisar les ressenyes i decidir si vols mostrar-les al web.

Nota: les valoracions dels clients només estan disponibles amb la plantilla Compra d’articles de la pàgina de comandes (és a dir, no amb la de Comandes online). Si fas servir la plantilla Comandes online, passa a la plantilla Compra d’articles perquè les valoracions es puguin mostrar al web.

Abans de començar

Algunes de les funcions de les valoracions dels clients de Vendes online Square es traslladen al Tauler de control de Màrqueting Square. Consulta més informació sobre aquests canvis importants en les ressenyes de clients de Vendes online Square.

Activa les valoracions dels clients

square-online-item-reviews-es

Per activar les valoracions dels clients:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Valoracions dels clients.

  2. Selecciona Activa les valoracions dels clients.

  3. Decideix quant de temps vols esperar abans d’enviar un correu electrònic automàtic per demanar una valoració als clients.

Si tens diversos webs, els clients que visitin els que tenen activades les valoracions dels clients podran consultar totes les que hagin deixat altres usuaris, independentment del web on hagin comprat l’article originalment. La Vista general de Vendes online Square mostra les valoracions dels clients de tots els webs del teu compte.

Fotos

Si els clients afegeixen fotos a les valoracions, el resultat encara és millor. Quan deixin una valoració d’algun producte, podràs revisar les fotos abans no es publiquin al teu web.

Experiència del comprador

Un cop hagi transcorregut el temps seleccionat, el client rebrà un correu electrònic demanant-li que escrigui una valoració del producte. El correu electrònic inclourà un enllaç a una pàgina del teu web on podran fer una valoració amb estrelles, afegir fotos i deixar-hi una ressenya. Després d’enviar la valoració, es mostrarà un missatge al client per informar-lo que l’avaluació s’ha enviat i que està pendent d’aprovació pel propietari de la botiga.

Revisa les valoracions

Trobaràs totes les valoracions rebudes a la pàgina Valoracions dels clients. Pots filtrar-les pels estats següents:

  • Aprovada

  • Pendent

  • Rebutjada

Selecciona qualsevol valoració per llegir-la tota i aprovar-la o rebutjar-la. Les valoracions aprovades es mostraran al web, a la pàgina de l’article corresponent. Si decideixes rebutjar una valoració, no es mostrarà a la pàgina de l’article i el client no rebrà cap notificació al respecte.

Escriu una resposta

Tant si decideixes aprovar una valoració com si la rebutges, pots respondre directament al client des de la pàgina de dades de la valoració. Si la resposta és pública, es mostrarà a la pàgina de l’article, a sota del comentari del client. Els clients poden ordenar les valoracions publicades de més a menys recent o per puntuació (de més baixes a més altes o al revés).

Gestionar les valoracions negatives

Tots els negocis, tard o d’hora, reben alguna valoració negativa. Tot i que rebre’n una pot resultar descoratjador, no descartis aprovar-la en comptes de rebutjar-la directament.

Els comentaris negatius ofereixen una imatge més completa del negoci als possibles compradors i et donen més credibilitat. Un article amb valoracions perfectes pot resultar sospitós per a algunes persones. Les valoracions negatives també et donen una bona oportunitat per mostrar a tothom que escoltes els clients i que creus que són importants. Fes servir la funció de resposta per explicar a un client insatisfet que vols fer les coses bé.

Desactivar les valoracions dels clients

Per desactivar les valoracions dels clients:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Valoracions dels clients.

  2. Selecciona Desactiva.

  3. Publica el web des de l’Tauler de control de Square per aplicar-hi els canvis.

Si desactives les valoracions i tornes a publicar el web, ja no hi apareixeran les que hagis aprovat prèviament.

No trobes el que necessites?